Tuin der Nederlanden 31

Bouwnummer 11, eengezinswoning
gbo circa 146 m2
perceel 144 m2 + voor en achtertuin + berging + mandelige steeg

Optie koop vaste prive parkeerplek.


Prijs: â‚¬ 550.000,- V.O.N. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 11 beschikt over een puntgevel boven de eerste verdieping. De keuken heeft dubbele openslaande deuren naar de voortuin en het hof.

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase aan een dwarspad tussen de Oostzijde en Taanmanstraat heengegroeid en liet dit idyllische plekje ongemoeid. De oude glorie van een herensociëteit uit de eerste helft van de negentiende eeuw wordt hier hervonden in de bouw van acht herenhuizen. Uitkijkend over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad. 

Plattegronden

BG_bouwnummer_11_12_1.jpg
TND31_1eV__1.jpg
TND31_2eV_1.jpg
Tek11_TND31.jpg

Indeling:
Begane grond: imposante entree via omlijst portiek. Hal met kruipluik en meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Trapopgang. Royale woonkamer. Grote raampartij met openslaande deur naar achtertuin. Als kopersoptie met 2.4 meter gevelbreed naar achteren uit te breiden.
Aan de voorzijde halfopen casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk, met zicht op de hof. Dubbele openslaande deuren naar de voortuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet (wandcloset) van Villeroy & Boch. Drie slaapkamers, waarvan de twee grootste respectievelijk circa 14 en 17 vierkante meter meten.

Tweede verdieping: zoldervertrek met gevelraam, mogelijkheid werk- of hobbyruimte of vierde slaapkamer. Gesloten berging annex technische en facilitaire ruimte met opstelling (lucht-)warmtepomp met warmte-terug-wininstallatie, aansluitingen wasmachine en -droger. Royale bergruimte.

Impressies

Imp_Huis_BinnenGroen2.jpg
Salon_groen_zebra.jpg
HuisTND33.jpeg
view_zuidzijde.jpg
Achtertuin_8H_1.jpg

Bijzonderheden:
- klassieke elementen als geroede ruiten en puntgevel;
- openslaande deuren naar voor- en op het zuiden gelegen achtertuin;
- mogelijkheid tot uitbouwen woonkamer met 2,4 meter;
- elektrisch koken en verwarmen via warmtepomp en WTW: energielabel A+++;
- drie slaapkamers plus riant zoldervertrek als eventuele werkplek met zicht op het hof;
- dichtbij stadscentrum, stadspark, school, station en snelweg.

SCHRIJF JE NU IN!