Welkom Wonen in Zaandam

In dit unieke project worden meerdere woningen gerealiseerd met deze typische monumentale gevels. Kiest u uw huis geheel gemetseld of ook in houtlook, in licht of donker groen of ossenbloedrood. Wordt het een hals, tuit of een klok?

Maar Zaandam biedt zoveel meer! Vanuit uw nieuwe groene woonwijk aan de Oostzijde wandelt of fietst u langs de Zaan naar het winkelcentrum van Zaandam. Op loop en fiets afstand zijn er basis en middelbare scholen, een groot park, een recreatiegebied, supermarkten en het Zaans Medisch Centrum.

Zaanstad heeft op grote schaal het centrumgebied van Zaandam vernieuwd.  Een heel nieuw stationsgebied met een nieuw gemeentehuis en ook het winkelgebied heeft een compleet nieuw uiterlijk. De gracht stroomt weer als hoofdader door het centrum. Daarnaast zijn er vele nieuwe faciliteiten, waaronder een megabioscoop, een nieuwe bibliotheek, een iconisch wereldberoemd hotel en vele nieuwe unieke winkels. 

Zaanstad, top van de randstad. Zaanstad is met de zeer gunstige ligging net ten noorden van Amsterdam een strategische plek om te wonen. De gemeente maakt deel uit van de plusregio stadsregio Amsterdam. Zaanstad ligt op een paar kilometer ten noorden van het IJ van Amsterdam. De stad is goed bereikbaar via rijkswegen A7, A8 en A10. Met de trein reist u binnen een kwartier naar Amsterdam.

oostzijde_202.jpg
Zaandam1.jpg
zaandam10.jpg
Zaandam9.jpg
Zaandam4.jpg
Zaandam2.jpg
Zaandam3.jpg
Zaandam8.jpg
DeZaan2.JPG
zaandam11.jpg
Z_brug.jpeg
Zaandam13.jpg
zaandam7.jpg
Z_intel.jpeg
Z_Monetzaan2.jpeg