Tuin der Nederlanden 33

Bouwnummer 12, eengezinswoning
gbo circa 146 m2
perceel circa 144 m2 - voor en achtertuin + berging + mandelige steeg

Optie koop vaste prive parkeerplek

Prijs:€ 550.000,- V.O.N. VERKOCHT


Bouwnummer 12 heeft een karakteristieke halsgevel tegen de dwarskap. De keuken heeft dubbele openslaande deuren naar de voortuin die grenst aan het hof.

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase aan een dwarspad tussen de Oostzijde en Taanmanstraat heengegroeid en liet dit idyllische plekje ongemoeid. De oude glorie van een herensociëteit uit de eerste helft van de negentiende eeuw wordt hier hervonden in de bouw van acht herenhuizen. Uitkijkend over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad. 

Plattegronden

BG_bouwnummer_11_12.jpg
1V_bouwnr_10_11_12_14.jpg
2V_bouwnr_11_12_14.jpg
TND33.jpg
Tek12_TND33.jpg

Indeling:
Begane grond: imposante entree via omlijst portiek. Hal met kruipluik en meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Trapopgang. Royale woonkamer. Grote raampartij met openslaande deur naar achtertuin. Als kopersoptie met 2.4 meter gevelbreed naar achteren uit te breiden.
Aan de voorzijde halfopen casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk, met zicht op de hof. Dubbele openslaande deuren naar de voortuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet (wandcloset) van Villeroy & Boch. Drie slaapkamers, waarvan de twee grootste respectievelijk circa 14 en 17 vierkante meter meten!

Tweede verdieping: zoldervertrek met gevelraam, mogelijkheid werk- of hobbyruimte of vierde slaapkamer. Gesloten berging annex technische en facilitaire ruimte met opstelling (lucht-)warmtepomp met warmte-terug-wininstallatie, aansluitingen wasmachine en -droger. Royale bergruimte.

Impressies

view_zuidzijde_1.jpg
8H_Achtertuin.jpg
Salon_Zebra_beige.jpg
Salon_Beige.jpg

Bijzonderheden:
- klassieke elementen als geroede ruiten en halsgevel;
- openslaande deuren naar voor- en op het zuiden gelegen achtertuin;
- mogelijkheid tot uitbouwen woonkamer met 2,4 meter;
- elektrisch koken en verwarmen via warmtepomp en WTW: energielabel A+++;
- drie slaapkamers plus riant zoldervertrek als eventuele werkplek met zicht op het hof;
- dichtbij stadscentrum, stadspark, school, station en snelweg.

SCHRIJF JE NU IN!