Tuin der Nederlanden 35

Bouwnummer 13, eengezinswoning
gbo circa 145 m2
perceel circa133 m2 voor en achtertuin + berging + mandelige steeg

Optie koop vaste prive parkeerplek

Prijs: â‚¬ 549.000,- V.O.N. VERKOCHT 


Bouwnummer 13 toont een klassieke tuitgevel. De dwarskap staat garant voor veel ruimte op de bovenste woonlaag. De keuken heeft dubbele openslaande deuren naar de voortuin die grenst aan het hof. Bouwnummer 13 is gespiegeld aan de omringende bouwnummers 12 en 14.

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase aan een dwarspad tussen de Oostzijde en Taanmanstraat heengegroeid en liet dit idyllische plekje ongemoeid. De oude glorie van een herensociëteit uit de eerste helft van de negentiende eeuw wordt hier hervonden in de bouw van acht herenhuizen. Uitkijkend over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad. 

Plattegronden

1V_bouwnr_13_15.jpg
2V_bouwnr_13_15.jpg
BG_bouwnummer13.jpg
TND35.jpg
Tek13_TND35.jpg

Indeling:
Begane grond: imposante entree via omlijst portiek. Hal met kruipluik en meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Trapopgang. Royale woonkamer. Grote raampartij met openslaande deur naar achtertuin. Als kopersoptie met 2.4 meter gevelbreed naar achteren uit te breiden.
Aan de voorzijde halfopen casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk, met zicht op de hof. Dubbele openslaande deuren naar de voortuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet (wandcloset) van Villeroy & Boch. Drie slaapkamers, waarvan de twee grootste respectievelijk circa 14 en 17 vierkante meter meten!

Tweede verdieping: zoldervertrek met gevelraam, mogelijkheid werk- of hobbyruimte of vierde slaapkamer. Gesloten berging annex technische en facilitaire ruimte met opstelling (lucht-)warmtepomp met warmte-terug-wininstallatie, aansluitingen wasmachine en -droger. Royale bergruimte.

Impressies

8H_slaapkamer2_2.jpg
Imp_Huis_BinnenBeige_2.jpg
8Huizen_boerderij.jpeg
8Huizen_4App_2.jpg
Achtertuin_berging1.jpg

Bijzonderheden:
- klassieke elementen als geroede ruiten en tuitgevel;
- openslaande deuren naar voor- en op het zuiden gelegen achtertuin;
- mogelijkheid tot uitbouwen woonkamer met 2,4 meter;
- elektrisch koken en verwarmen via warmtepomp en WTW: energielabel A+++;
- drie slaapkamers plus riant zoldervertrek als eventuele werkplek met zicht op het hof;
- dichtbij stadscentrum, stadspark, school, station en snelweg.