Tuin der Nederlanden 37

Bouwnummer 14, eengezinswoning
gbo circa 144 m2
perceel circa 127 m2 voor en achtertuin + berging + mandelige steeg

Optie koop vaste prive parkeerplek

Prijs: â‚¬ 549.000,- V.O.N. VERKOCHT

Bouwnummer 14 verbergt de dwarskap, die overigens garant staat voor veel ruimte op de bovenste woonlaag, achter een klokgevel. Bouwnummer 14 heeft een iets versprongen gevel ten opzichte van de buren waardoor de privacy vergroot wordt.

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase aan een dwarspad tussen de Oostzijde en Taanmanstraat heengegroeid en liet dit idyllische plekje ongemoeid. De oude glorie van een herensociëteit uit de eerste helft van de negentiende eeuw wordt hier hervonden in de bouw van acht herenhuizen. Uitkijkend over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad. 

Plattegronden

BG_bouwnummer_14.jpg
1V_bouwnr_10_11_12_14_1.jpg
2V_bouwnr_11_12_14_1.jpg
TND37.jpg
Tek14_TND37.jpg

Indeling:
Begane grond: imposante entree via omlijst portiek. Hal met kruipluik en meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Trapopgang. Royale woonkamer. Grote raampartij met openslaande deur naar achtertuin. Als kopersoptie met 2.4 meter gevelbreed naar achteren uit te breiden.
Aan de voorzijde halfopen casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk, met zicht op de hof. Openslaande deur naar de voortuin.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet (wandcloset) van Villeroy & Boch. Drie slaapkamers, waarvan de twee grootste respectievelijk circa 14 en 17 vierkante meter meten!

Tweede verdieping: zoldervertrek met gevelraam, mogelijkheid werk- of hobbyruimte of vierde slaapkamer. Gesloten berging annex technische en facilitaire ruimte met opstelling (lucht-)warmtepomp met warmte-terug-wininstallatie, aansluitingen wasmachine en -droger. Royale bergruimte.

Impressies

8Huizen_boerderij_2.jpeg
Salon_groen_zebra_1.jpg
Salon_keuken_groen.jpg
Achtertuin_8H.jpg

Bijzonderheden:
- klassieke elementen als geroede ruiten en klokgevel;
- openslaande deuren naar voor- en op het zuiden gelegen achtertuin;
- mogelijkheid tot uitbouwen woonkamer met 2,4 meter;
- elektrisch koken en verwarmen via warmtepomp en WTW: energielabel A+++;
- drie slaapkamers plus riant zoldervertrek als eventuele werkplek met zicht op het hof;
- dichtbij stadscentrum, stadspark, school, station en snelweg.

SCHRIJF JE NU IN!