Tuin der Nederlanden 43

Bouwnummer 17, eengezinswoning, hoekhuis
gbo circa 132 m2
perceel circa 152 m2 -voor, zij en achtertuin  + berging + mandelige steeg

Optie koop vaste prive parkeerplek

Prijs: â‚¬ 589.000,- V.O.N. VERKOCHT

Bouwnummer 17 staat halfvrij en beschikt zowel aan de achterzijde als aan de zijkant over openslaande deuren naar de omringende tuin. De voor en zijtuin staan op het zonnige zuiden!

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase aan een dwarspad tussen de Oostzijde en Taanmanstraat heengegroeid en liet dit idyllische plekje ongemoeid. De oude glorie van een herensociëteit uit de eerste helft van de negentiende eeuw wordt hier hervonden in de bouw van acht herenhuizen. Uitkijkend over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad. 

Plattegronden

BG_bouwnummer17.jpg
1V_bouwnr17.jpg
2V_bouwnr_17.jpg
TND43.jpg
Tek17_TND43.jpg

Indeling:
Begane grond: imposante entree via omlijst portiek. Hal met kruipluik en meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Trapopgang. Royale woonkamer met dubbele openslaande deuren in de zijgevel en enkele openslaande deur naar de achtertuin. Aan de voorzijde wordt de halfopen casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk, gesitueerd met zicht op de hof.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar tweede verdieping. Betegelde badkamer met inloopdouche, wastafel en tweede toilet (wandcloset) van Villeroy & Boch. Drie slaapkamers, waarvan de twee grootste respectievelijk circa 14 en 17 vierkante meter meten. De hoofdslaapkamer heeft een zogenoemd kapiteinsraam!

Tweede verdieping: zoldervertrek met gevelraam, mogelijkheid werk- of hobbyruimte of vierde slaapkamer. Gesloten berging annex technische en facilitaire ruimte met opstelling (lucht-)warmtepomp met warmte-terug-wininstallatie, aansluitingen wasmachine en -droger. Royale bergruimte.

Impressies

8Huizen_frontaal.jpeg
8Huizen_4App_1.jpg
8H_slaapkamer2_1.jpg
Voortuin8e_huis.jpg

Bijzonderheden:
- klassieke elementen als geroede ruiten en tuitgevel;
- openslaande deuren naar zij- en op het zuiden gelegen achtertuin;
- badkamer en toiletruimte ingericht met Villeroy & Boch sanitair;
- elektrisch koken en verwarmen via warmtepomp en WTW: energielabel A+++;
- drie slaapkamers plus riant zoldervertrek als eventuele werkplek met zicht op het hof;
- dichtbij stadscentrum, stadspark, school, station en snelweg.

SCHRIJF JE NU IN!