TND 49 - 3 Kamer Maisonette

Bouwnummer 21, driekamermaisonnette, 1e en 2e etage
gbo circa 78 m2, met balkon op het westen. Separate fietsenberging aan de noordzijde van het gebouw.

Prijs: € 399.500,- V.O.N. ONDER OPTIE

Bouwnummer 21 ligt op de eerste en tweede etage aan de zuidwestkant van het gebouw en heeft een balkon boven de tuin van de onderburen, met zicht op de gezamenlijke binnentuin. De separate berging ligt aan de noordzijde van het gebouw. Deze maisonnette heeft een gedeelde entree.
Indeling:

Kapberg_TND49_1.jpeg
Kapberg_TND49_2.jpeg
Tek21_TND49.jpg

Separate berging (5 m2), voorzien van elektra aan noordzijde van het gebouw.
Begane grond: zij-entree met overkapping. Brievenbussen en bellentableau. Centrale hal. Trapopgang. 1e Etage: gedeelde hal. Entree maisonnette. Vestibule met meterkast. Betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein van Villeroy & Boch. Ruime en lichte L-vormige woonkamer met erkerachtige nis en dubbele openslaande deuren naar balkon op het westen. Bergkast en open trap naar tweede etage. Open, casco opgeleverde keuken, inclusief afgedopt leidingwerk. Hal. Royale slaapkamer met directe toegang tot geheel betegelde badkamer met inloopdouche en wastafel van Villeroy & Boch.
2e Etage: overloop met diverse gebruiksmogelijkheden (kasten/ gameroom/ speelzolder). Technische annex facilitaire ruimte met installatie ventilatie luchtwarmtepomp en aansluitingen wasmachine en -droger. Tweede, eveneens royale, slaapkamer met sfeervolle dakkapel en uitzicht op de binnentuin.

4App_steeg_1.jpg
4App_Tuinzijde_3.jpg
mais2.jpg
4App_Straatzijde_1.jpg