TND 11 Tuin Appartement

Prijs: € 275.000,- V.O.N. VERKOCHT 

Bouwnummer 3 ligt in op de zuidhoek van het 9 appartementen gebouw., met een eigen tuin, rondom. Pal tegenover het groene hof. De berging met eigen ingang ligt aan zij kant van het gebouw. Er is als kopers optie de mogelijkheid om de berging binnendoor te bereiken.
Plattegrond

Tek3_TND11.jpg


De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijk te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase heen gegroeid en liet dit idyllische plekje tussen de Oostzijde en Taanmanstraat ongemoeid. Verspringende hals-, tuit- en klokgevels, houten kozinen met geroede ruiten en openslaande deuren naar de eigen buitenruimte op het oosten tekenen dit drielaagse appartementsgebouw...

Het sanitair is van Villeroy & Boch. De keuken word casco opgeleverd, maar uiteraard wel voorzien van leidingwerk waarbij gas uiteraard ontbreekt. Hier word klimaatbewustheid en energiezuinigheid gebundeld naar het ultime wooncomfort van onder meer de vloer als warmtebron.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen kijken it over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad.