TND 13 Tuin Appartement

Bouwnummer 2, tweekamer appartement, begane grond gbo 67 m2, met tuin

Prijs: € 325.000,- V.O.N. VERKOCHT

Bouwnummer 2 ligt in het midden en heeft een eigen tuin, grenzend aan het groene hof. De berging met eigen ingang ligt aan de andere kant van het gebouw. Er is als kopers optie de mogelijkheid om de berging binnendoor te bereiken.

Plattegronden

App2_TND13.jpg
Tek2_TND13.jpg

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijk te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase heen gegroeid en liet dit idyllische plekje tussen de Oostzijde en Taanmanstraat ongemoeid. Verspringende hals-, tuit- en klokgevels, houten kozinen met geroede ruiten en openslaande deuren naar de eigen buitenruimte op het oosten tekenen dit drielaagse appartementsgebouw...

Het sanitair is van Villeroy & Boch. De keuken word casco opgeleverd, maar uiteraard wel voorzien van leidingwerk waarbij gas uiteraard ontbreekt. Hier word klimaatbewustheid en energiezuinigheid gebundeld naar het ultime wooncomfort van onder meer de vloer als warmtebron.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen kijken it over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad.

Front_9App_gebouw_1.jpg
Front_9App_nieuw_2.jpg