TND 17 Groot 3 of 4 Kamer Hoekappartement

Bouwnummer 6, driekamer hoekappartement, 1e etage gbo 95 m2

Prijs: € 435.000,- V.O.N. VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD

Bouwnummer 6 betreft een van de grootste appartementen, met twee royale slaapkamers en een balkon op het oosten. De berging is inpandig op de begane grond. Er bestaat ook de optie voor 3 slaapkamers.

Plattegronden 

App6_TND17.jpeg
Optie_TND17_1.jpeg
Tek6_TND17.jpg

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase heen gegroeid en liet dit idyllische plekje tussen de Oostzijde en Taanmanstraat ongemoeid. Verspringende hals-, tuit- en klokgevels, houten kozinen met geroede ruiten en openslaande deuren naar de eigen buitenruite op het oosten tekenen dit drielaagse appartementsgebouw...

Het sanitair is van Villeroy & Boch. De keuken word casco opgeleverd, maar uiteraard wel voorzien van leidingwerk waarbij gas uiteraard ontbreekt. Hier word klimaatbewustheid en energiezuinigheid gebundeld naar het ultime wooncomfort van onder meer de vloer als warmtebron.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen kijken it over een binnentuin, gesitueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad.

TND17_app_bouwnr_6_bleu.jpg
TND_9App_B_1.jpeg
TND17_app_bouwnr6_a.jpg
8H_slaapkamer2_3.jpg