TND 19 Tweekamer Appartement

Bouwnummer 5, tweekamer appartement, 1e etage gbo 50 m2, met balkon

Prijs: € 319.000,- V.O.N. VERKOCHT

Bouwnummer 5 ligt op de eerste etage en heeft een balkon aan de kant van het groene hof. De inpandige berging met eigen ingang ligt op de begane grond aan de andere kant van het gebouw.

Floorplanner

App5_TND19.jpg
Tek5_TND19.jpg

De Tuin der Nederlanden in Zaandam is een goed verborgen plek in Zaandam. Waar groen en rust overheersen en de tijd lijkt te hebben stilgestaan. De stad is om deze oase heen gegroeid en liet dit idyllische plekje tussen de Oostzijde en Taanmanstraat ongemoeid. Verspringende hals-, tuit- en klokgevels, houten kozinen met geroede ruiten en openslaande deuren naar de eigen buitenruimte op het oosten tekenen dit drielaagse appartementsgebouw...

Het sanitair is van Villeroy & Boch. De keuken word casco opgeleverd, maar uiteraard wel voorzien van leidingwerk waarbij gas uiteraard ontbreekt. Hier word klimaatbewustheid en energiezuinigheid gebundeld naar het ultime wooncomfort van onder meer de vloer als warmtebron.

Twee-, drie- en vierkamerappartementen kijken it over een binnentuin, gestueerd in een groen en sfeervol hof temidden van de stad.